balQis Bintulu

My photo
-tempat yang paling tinggi di dunia-, Selangor, Malaysia

sEt dALaM miNdA !

April 13, 2011

abang zAcK

Tarikh : 13 aPriL 2011 aka 9 JamadiL aWal 1432h
Jam : 0845

assalamualaikum !


tadi,dalam pukul 8 suku camtu,BalQis menjenguk blog zackzukhairi aka abang zack..da lame sangggaat da tak tak ziarah blog abang zaCk...yang last BalQis tengok,,abang zack kate, laptop beliau rosak,, ( patut la tade new post : |  )

     sape abang zack?

kalau reader(s) nak tawu,sila lah bace..kalau tanak tawu,buat ape bace lagi??

sebenarnya, abang Zack yang pengaruh BalQis buat blog ni..haha,,
ok..ok takk

BalQis yang terpengaruh sebenarnya.

        cam mane bole terpengaruh?

macam ni,,dulu (sekitar tahun 2009-2010),hobi BalQis kalau hadap komputer je,,mesti bukak youtube..tak kesah la dengar lagu ke,tengok drama sebabak ke hape ke,,mesti BalQis bukak youtube..Tengah sedap2 menge-click suggestion yang selalu appear kat sebelah kanan tu,,BalQis tertarik dengan satu video ni..

tajukNye dua jIwa
http://www.youtube.com/watch?v=kI2gxOmLnOQ

huh,,memang kene la ngan jiwa BalQis time BalQis tengok vid ni..haha,,mase tengok vid ni pon tak matang ag..

    skarang ni aku matang sangat ke? hahaa~ 
     tuan punye badan jela yang dapat jawab..

lepas satu vid,,BalQis kalih ke vid laen pulak..

http://www.youtube.com/watch?v=860pj2caisA&feature=related

dari hari ke hari,BalQis akan carik vid yang ade animation sebegitu rupa.lame2 BalQis rase ketagih nak tengok vid seumpama ni...Menarik ! sebab animation de cute2 belaka..tak semena-mena,BalQis tengok ade persamaan dalam sume vid tu
-ade perkataan zackzukhairi.blogspot.com

so,,BalQis cube la try taip pkataan tu kat ruangan 'search'
  dapat ! <-- haha,,mestila dowh~

selepas tunggu seminit dua,
tadaaa~

abang,,tak pe an sy amek gmba ni?


 1st perkataan yang terkeluar,sape zackzukhairi ni? dia ni pelajar ke ape?kalau pelajar, belajar kat mane?kalau keje skang keje ape?nape de tulis banyak2 ni? tak penat ke?
[time ni,BalQis tak tawu pon bende ni dinamakan blog..] kEsiann kan....?
so,BalQis pun geledah la profile de..yela,,nak tawu sangat kan...?  =)


  dari hari ke hari,,selain bukak youtube,BalQis akan bukak blog abang zack,,semua post abang zack BalQis geledah ! sangat menarik,,seriyes ! rase rugi giler sape yang tak bace~
mule2 BalQis agak tak selesa sebab ayat de ade yang agak kasa.. (dengan penggunaan 'cilake!' dan seumpaManya..) tapi ayat2 camtu la wat blog ni ade feel bile bace..bile lame2,,da biase da..biyala,,tu style abang zaCk..stiap orang kan lain2.. =)


entry beliau yang paling menarik ade di sini

http://zackzukhairi.blogspot.com/2010/08/saya-bukan-orang-jepon-ok.html


http://zackzukhairi.blogspot.com/2009/12/cinta-dulu-dan-cinta-hari-ni.html


http://zackzukhairi.blogspot.com/2010/06/lelaki-wanita-dan-cinta-part2.html


http://zackzukhairi.blogspot.com/2010/08/kicap-soya-dan-pantang-larang.html


haih ! kalau nak list satu2 memang panjang lebar la

ok2...law nak tawu lebih lanjut,visit la

thank you abang zaCk ! lau tak sebab blog abang,maka tak wujud lah blog saya...  =D

ok,,nak pEgi bersiap2 ni..
   sempat ke bersiap 20 minit?
hmm...

zaaaassssss~

-QiS-

4 comments:

- tonah - said...

sangaaaat best! mmg x rugi! thnks qis.. x psl2 tonah jd pminat no 1 blog dye.. haha

BalQis said...

hey,,mane bole ! saya no 1,,tonah no 2... =)

Penyu said...

selamat datang ke dunia blog. :)

BalQis said...

thank you..

=D

mutiara kata dari tokoh Islam

ini pun best jugak :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...