balQis Bintulu

My photo
-tempat yang paling tinggi di dunia-, Selangor, Malaysia

sEt dALaM miNdA !

October 15, 2015

My Life in UPM Serdang..(3)

hari ini ,
ada manusia yang diuji..
diuji dengan kehilangan kesemua ahli keluarganya dalam sekelip mata
Dugaan Tuhan ..
tiada siapa dapat sangka
tiada pula manusia yang dapat menyangkalnya
Semoga tabah, dik
Ana turut merasa pilu

[ berita penuh di sini ]


* * *

alhamdulillah, semakin hari semakin berkurangan bacaan IPU udara kat selangor ni. syukur.. jerebu yg dikatakan berpunca dari negara jiran dah berkurangan dengan kehadiran hujan yang bertandang 3 hari berturut turut. alhamdulillah. banyak betul hikmah yang ana pelajari daripada ujian Tuhan yang satu ni.

>I want to take this moment to thank you, Allah for giving us this golden opportunity to reflect diri yang selalu lalai dalam mengingati Mu <

* * *

For those yang bekemungkinan berkenan mahu tahu, hari ini, officially ana tamat test 1 untuk sem ni. currently I'm in 3rd semester of Bac. In Agricultural Sciences. Exam entomology (elektif) tadi seronok . like.. seriously. seronok gila. soalan Essay just ada tiga je utk 4 chapters. LOL.  Alhamdulillah banyak ilham jawab tadi.

No comments:

mutiara kata dari tokoh Islam

ini pun best jugak :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...